top of page

Massage

Positiva effekter som massagen kan ge:

  • Lugnande och välbefinnande
  • Motverkar stress
  • Friskvård - stödjer immunförsvaret
  • Ökar blodcirkulationen
  • Ökad lymfcirkulation
  • Gör spända muskler mjukare och mer elastiska.
  • Minskar skaderisken vid träning och ökar återhämtningen
  • Minskad smärta och värk
  • Bättre sömn 

Pri​ser:


30 min 425 kr

45 min 695 kr

60 min 795 kr

75 min 895 kr

90 min 995 kr
Under behandlingen ligger du på en infraröd värmemadrass. Infravågorna tränger in i kroppen och värmer på djupet vilket förstärker effekten på din behandling. Den effekten fortsätter även efter behandlingen. 

Forskare har funnit att infrastrålar kan förbättra blodcirkulationen, minska symtomen på kroniska sjukdomar, lindra smärta, återuppliva hudceller, stärka hjärnan, hjärt-kärlsystemet och nervsystemet och hjälper att återställa muskelelasticitet. Studier har även visat att infraröd värmeterapi har en anti-inflammatorisk effekt, revitaliserar huden och främjar bättre sömn.


Jag använder mig av ekologiska oljor från Föllinge samt ekologisk kokosolja.


Klassisk massage:

Klassisk svensk massage är en djupgående massage för att lätta på stela och ömma muskler. Massagen ökar blodcirkulationen och löser upp spänningar och gör dig mjuk och avslappnad.


.Behandlande massage:

En djupgående behandlande massage för dig med ett specifikt problem. Man jobbar igenom de muskler som är orsak till problemet och löser upp spänningar. En blandning av tekniker som kan bestå av; klassisk massage, triggerpunktsbehandling, bindvävsmassage, stretching och tejpning.


Lymfmassage:

Lymfmassage är en teknik som är lugn och metodisk, där man arbetar för att öppna upp och få igång lymfflödet i kroppen. Med hjälp av andning, mjuka rörelser, lätta tryck, skakningar och strykningar så stimuleras flödet. Ibland används även koppar för att lösa upp fibroser (stopp). 

Systemet är en del av kroppens immunförsvar och ett bättre flöde ger bättre hälsa, rensar ut slaggprodukter, ökar cirkulationen och minskar svullnader i kroppen.

Ett trögt lymfsystem kan tex orsaka besvär med mage-tarm, svullnader i kroppen, ökad stress i kroppen, trötthet eller att du har en allmän sjukdomskänsla i kroppen.

Efter behandlingen bör du ta det lugnt och dricka mycket så lymfsystemet får hjälp att jobba. Gärna vatten med en nypa flingsalt och örtte.


Indisk ayurvedisk huvud-och ansiktsmassage:

Indisk ayurvedisk huvud-och ansiktsmassage är en mycket avslappnande och skön behandling. Massagen renar och lugnar nervsystemet så den är mycket bra om man har problem med stress, huvudvärk, oro samt spänningar i huvud, nacke och ansikte. Du får ett fräscht naturligt glow i ansiktet.

Massagen utförs både sittande på stol och liggande på bänk och jag använder olja i både hår och ansikte.


Hotstone massage:

Hot Stone är en lyxigt avslappnande behandling med varma lavastenar.

Massören masserar växelvis med stenar och sina händer. Stenarnas värmande effekt förstärker massagens förmåga att minska på spänningar och stress vilket gör behandling till en njutning för kropp, sinne och själ. 


Koppningsmassage:

Kopping är ett effektivt hjälpmedel för att lätta på spänningar så att musklerna slappnar av, lindra smärta och öka din känsla av välbefinnande. Genom ett undertryck fäster man silikonkoppor på huden och masserar genom lyft och drag över huden.

Behandlingen har bra effekt på bindväv, blodcirkulationen och även lymfsystemet.


Aromamassage:

En mjuk, lugn och avslappnande massage, där syftet är total avkoppling med en olja som passar ditt behov bäst. (Avslappnande, renande el värmande/ökad cirkulation)


Gravidmassage:

En massagebehandling som anpassas efter dina önskemål.

Du ligger på en specialdesignad gravidkudde så du även kan ligga bekvämt på mage och få en avslappnande och skön massage. 

Enligt branschrådets rekommendationer så avråder man från massage före vecka 13 i graviditeten.bottom of page